Bellyboat vliegvissen op koolvis en pollack in Noorwegen

Door Cornelis, hij gaat lekkerrrrrr!!

Onder een van de noorse bruggen was het heerlijk vliegvissen langs de peilers. achter de peilers lag je redelijk uit de stroming. De jonge haring was er bijna met de hand te vangen , dus was er zeer veel koolvis en pollack aanwezig.(en voor de liefhebber makreel) Vismaatje roel ging 3 worpen filmen om te kijken of ik 3 vissen kon vangen…… ( we hebben die dag meer als honderd vissen gevangen) Een uitgebreid verslag met foto’s volgt nog…kheb nog niet alle plaatjes binnen… er is een meter pollack geland op de vliegenhengel…

de groeten !! Cornelis van Leeuwen

2 thoughts on “Bellyboat vliegvissen op koolvis en pollack in Noorwegen

 1. Likkoe himself says:

  Woaaaa mooie bruine zeeveelvindieptemeun’n!!!
  Lijkt me topvisserij. Kunnen jullie een beetje op de plek blijven?

 2. Cornelis says:

  Ha likkoe himself… :>) ,

  als je eenmaal door de stroming heen was kon je achter de peilers aardig blijven liggen. ( wel constant blijven flipperen langzaam). Tijdens een dril ff opletten dat je niet stopt met flipperen anders moest je weer een stuk terugvaren…( kortom , heerlijk visserij en nog goed voor je conditie ook…ze mogen mij voor straf zo weer terugsturen..)

  grt. Cornelis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *