Baars & de EP streamer (tjes)

Nog maar eens een foto van een van de baarzen die Thomas en ik eergisteren in de avond vanuit de bellyboat pakten. Thomas een stuk of 10 aan een herteharenpoppertje (MrMuddler White ‘5) en ik mocht er rond de 15 vangen aan een zinklijntje met wederom een ep streamertje. Het ging weer lekker en ondanks dat ze nu niet zo groot waren, blijven het prachtvissen….misschien wel een van de meest mooie soorten van ons kikkerlandje. Probeer het ook eens, want nu is de tijd!

4 thoughts on “Baars & de EP streamer (tjes)

 1. rick says:

  eej mooie baarzen man, maar weet je misschien waar je in stadshagen leuk baars kan vangen behalve dan op de millergerplas??:p

 2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Hoi Rick,

  In stadshagen is het verder lastig, zoveel water is er niet. je zou het kunnen proberen tegen de pijlers van de stadshagenbrug over het zwarte water. Ook zal er zeker wat in de slootjes zwemmen, maar dan zou ik het toch op snoek gaan proberen. Enne mastenbroek kent toch ook wel een leuk baars bestand!
  Succes!

 3. rick says:

  jah daar onder de brug heb ik weleens gevist tegen de pijlers met een streamertje maar de laatste 2 keren dat ik daar was was het bar slegt niks gevangen
  en bij stadshagen zit vlakbij het svi voetbalveld. en daar vlakbij zit een stukje polder enig idee of daar vis te vangen is (maakt niet uit wat voor vis behalve snoek).
  is het op de millergerplas ook wel vanaf de kant te doen op baars en andere vissoorten ( bij het haventje maar ook op andere plekken aan de kant)?

 4. rick says:

  hoi,

  ik wou naar mastenbroek gaan maar waaide te hard dus ging ik maar ff jerke,n da’s maar goed ook want na tien minuten meteen 1 van 60 cm en 15 minuten later 1 van 83 cm.

  bdankt!!!:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *