Vliegenlat, streamer(tjes) en de buikboot

Olala wat hebben Thomas en ik gisteravond heerlijk gedobberd zeg! Vanaf 19.00 uur lagen we erin tot rond 21.00 uur toen het langzaam maar zeker donker begon te worden. Jaja het gaat snel, de avonden worden korter, maar het vissen op roofvis gaat alleen maar beter en beter, het was super! Thomas met een poppertje, eerst vanuit de bellyboot, later wadend, de een na de andere baars vangen, boeggolven erachteraan, felle knallen erop, wat was hij aan het genieten zeg, een mooi gezicht. Uiteindelijk zeker 15 baarzen door hem gevangen, beter kan eigenlijk niet. Zelf bleef ik dit keer achter met m’n zinklijntje, alhoewel ik er toch nog een stuk of 10 wist te vangen. Echter ik had al wat anders in gedachten, wilde namelijk nog ff een drift maken met een dikke vette ep streamer eran, juistem kijken of de snoek hoog ligt. De EP Fireman ’17 vloog even later stelselmatig door de lucht om de weg al dansend onder water te vervolgen. Rond de 8ste worp was het raak, ja hoor, klaboem, heerlijk, de 7 lat stond goed krom, hangen. Niet veel later kon de snoek op de kiekerd worden gezet, wat een heerlijk avondje… en dan te bedenken dat de echte succesvolle septembermaand nog moet komen, het gaat beginnen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *