Tarn 8 – de goede berichten!

Tarn update 8 / 04-08-09
De goede berichten dus, tenminste zo, nu eerst wat mindere. Afgelopen dagen klotenweer gehad, dwz koud zo rond de 20 graden en daarvoor zitten we niet hier. Mir baalt, maar alla het hoort erbij en vandaag is het gelukkig weer helemaal ok met een graadje of 28. Daarnaast heb ik de afgelopen dagen geen wifi verbinding gehad, vandaar geen verdere updates en nu een opsomming, komt ie!

Zoals je aan de foto’s kunt zien zijn dan eindelijk de eerste tarnforellen gevangen en wat een prachtbeesten zijn het. Boven water is er weinig verschil te zien, maar onder water hebben ze wonderschone tijgerachtige strepen. Naast wat kleintjes heb ik nu (met de streamer!!!) eindelijk ook wat maatse gevangen! Daarnaast nog mooie kopvoorns op de streamer. De laatste dagen vis ik eigenlijk met niks anders meer, omdat dit toch het beste resultaat oplevert. Gisteravond zowaar in een verloren uurtje vlakbij de camping nog vele aanbeten gemist, maar ik weet nu waar ze zitten, hoe ze zich ophouden en hoe ze te vangen zijn. Morgen of wellicht vanmiddag nog ff proberen.

En dan last but not least, krijg de eerste berichten door van Thomas die sinds zaterdag in de zuidwest hoek van Bretagne zit. En olala wat zijn deze heerlijk zeg. Gisteravond had hij in een uurtje 4 harders op de vlieg!! Zodraq de eerste foto’s er zijn, dan zul je ze hier uiteraard zien.

Dat was het weer, nog enkele daagjes vakantie en dan zitten we weer in Nederland. (en is de shop dus ook weer gewoon open) Latersssss!

One thought on “Tarn 8 – de goede berichten!

  1. Likkoe himself says:

    Nou moe? Had hier wat gezet, maar is niet doorgekomen…
    Hoe dan ook, gefeliciteerd met je Zebree-spikkelmeun’n!

    Je moet ‘s ochtends heeeeeel vroeg (6u) eens proberen, op de plek waar je deze vissen ving. Ze zijn erg standplaatsgetrouw en de grotere zijn NOG schuwer, dus daar maak je dan een kansje op.

    Geniet en zuuk-6! Wij gaan zeestekelmeun belagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *