Vive le Barbeau

Kort filmpje van gisterochtend, de volgende target is bereikt, nu de fario trout nog…btw sorry voor de slechte kwaliteit van het filmpje, maar #$%#$%#% die verbinding is zo retetraag hier, dat het uploaden van dit filpmje al een uur duurt. Betere kwaliteit gaat me 4 uur kosten en dat is toch echt te gek heren! 😀

Vandaag wandelen en wellicht ff naar de “lot”. Laterssss

6 thoughts on “Vive le Barbeau

 1. chris says:

  Gaaf Edwin!~goed bezig daar echt super, hou je vangsten in de gaten hier, misschien nog een karpertje op een grotere rivier? of zit dat er niet in! veel succes nog iig!

  PS ik had (BIJNA!!&#$&^$&^%) m’n eerste snoek op de vliegenlat vanmiddag, haha! word vervolgd!

 2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Geen karpertjes hier Cris 😀 (helaas…we hadden nog spanje in de planning, maar blijven lekker hier hangen…wat betreft karpers aan de vlieg wel jaamer, maar alla) Succes met de vlieg op de snoek he! (die gaat komen hoor)

 3. Brian says:

  Mooi vis man, mij is het nog niet gelukt. Ik had gehoopt wat barbelen te zien in de Mohne gisteren maar helaas, alleen maar dikke bakken van regenbogen. Stiekum mijn 4tje gepakt ipv de verplichte 5, lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *