Tarn 4

Tarn update 4 / 26-07-09
Gewoon een top fotootje van Mirjam, ff een uurtje zwiepen op de terugweg van Millau, toch wel een behoorlijk “bruggetje” daar, oja eerste Tarn forel (fario trout) gehaakt en gemist, tsssst en een bak van een forel gezien…rond de 70 cm…op de droge nog tig snepen gevangen en dat was het weer….see ya!

7 thoughts on “Tarn 4

 1. Herman says:

  bij Boyne aan de Tarn kun je het vissen wel vergeten. Er zwemt bijna niets en er bijt al helemaal niets. We zijn aan het overleggen om maar te verkassen, dus we komen er wellicht morgen al aan om Saint Enimie onveilig te maken.

  Ik neem wel een wireless repeater mee, dan heeft de hele camping fatsoenlijk internet 🙂

 2. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Haha, wellicht zien we elkaar…ik heb via een frans forum wat inside info gekregen, maar dat is wel info van het latye voorjaar en de fransen, ach le frituur zegt voldoende…heb nu enkele forellen gespot en de eerste mooie barbeel is binnen, later meer…

 3. Herman says:

  Helaas, camping complet en weinig uitzicht op plaats.
  Ben eigenlijk wel benieuwd naar de ‘info’, is er iets dat ik weten moet?

  ‘T is trouwens ook zelden goed hier. Vorig jaar zaten we voor de verandering eens aan een meer … kwam er halverwege de vakantie achter dat ze er 5000 liter industrieel zoutzuur in hadden laten lopen .. grrrr 🙂

  Vanavond tegen beter weten in eens een blinker door de beek slepen.

 4. Dyckers, Pure Flyfishing says:

  Likkoe, hehe, platbekmeun gevangen ja, filmpje komt eran!!

  @ Herman: ik heb nu contact met een gids hier in de buurt, die het over een flyfishing party heeft, nou ja we zien wel wat we daarvan moeten verwachten. Echter tot nu toe echt heel goed gevangen hier, tig snepen en kopvoorns, de eerste mooie barbeel is binnen (zo een filpmje dus) en er is weer een forelletje gespot wat het totaal op 3 maakt, ahum, dat zal dus moeilijk worden, maar wie weet….

  Hier op camping les frayards is het een komen en gaan van campinggasten, ik kan me zo voorstellen dat als je het in de vroege ochtend rond 10 uur probeert, dat je nog kans maakt…

  Wat betreft het vissen – ivm kayaks – haal ik ze echt uit het kantje en tussen de stenen of bij overhangende bomen…nimf of droog ze voldoen beide.
  Succes, Edwin!

 5. Herman says:

  Nou nou, eindelijk eens wat vangbare vis gespot hier. En da’s maar goed ook want we waren hier bijna vertrokken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *