Tarn 1

Tarn update 1 / 24-07-09
En we zijn gearriveerd, Wifi in da house, alhoewel de conncetie k*t is. De Tarn bij Saint Enimie is een prachtige rivier met een goed visbestand, dat wil zeggen barbeel is er gespot, kopvoorns zijn gevangen (stuk of 40 vandaag waarvan de grootste rond de 50 – staat niet op de foto, lastig als je in je eentje in de rivier staat) en zowaar nog een sneep. Forel moet er rondzwemmen, maar ik betwijfel het, anders nog uitwijkmogelijkheden met de cart de vacances (kreeg zowaar vandaag de eerste dag vliegvissen controle van de gendarmerie te kano, dus wees gewaarschuwt, wat fransen gingen op de bon, hehe) enfin uitwijkmogelijkheden naar la jonte of de lot, met name die laatste verwacht ik nog wel wat van, salmoniden dus en dat op pakweg 15 km hiervandaan. Trouwens verreweg meeste vis gevangen aan de czech nimf met een roze middelstuk zoals in de shop staat vermeld. Voor de rest goed gevangen met goudkop hare’s ear en uiteraard de pheasant tails. Ook droog doen ze het. Volgende vis waar ik me op ga richten is de barbeel, ze zijn niet supergroot maar ze tailen wel op het ondiepe, mooie visserij. Ik houd jullie op de hoogte, de groet’n!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *