De Tarn en we hebben er zin in.

Binnenkort gaat Thomas voor zijn eerste keer naar Bretagne, uiteraard achter de zeebaars aan, dus die zien we snel met een paar mooie foto’s, de dozen met ep streamers zitten in ieder geval lekker vol. En dat terwijl wij op het punt staan te vertrekken naar een prachtige rivier in Frankrijk, juistem de Tarn. Het zal kijken worden of de fransen “le frituur” weer hebben toegepast, of dat er daadwerkelijk nog wat forellen en aanverwante te vangen zijn. De berichten van het www stemmen in ieder geval hoopvol, het is niet veel, maar ze zitten er wel en nog grote jongens ook. Kortom we hebben er zin in. Daarnaast zullen er nog wat tripjes richting de Middellandse zee gaan, alwaar ook zeker een vliegenlat uitgegooid gaat worden. Kijken of we net als een paar jaartjes terug nog wat tonijn(tjes) en (hors)makrelen kunnen vangen. Toch verheug ik me het meest op het zwiepen met m’n 3tje (De Argon van A.Jensen gaat mee, de eerste testen zijn geweest, wat een heerlijk hengeltje is dit, binnenkort ook in de shop – Argon, een lichte vliegenhengel serie van A.Jensen, met een paar bijzondere zaken zoals extra lange 10footers, etc., enfin later meer dus) en naast m’n 3tje gaat de 5 inclusief zinklijn mee, want als het echt moet rauschen we de ep streamers door de rivier heen, we zien wel. Oja voordat ik het vergeet – als het ff kan houd ik jullie op de hoogte van de avonturen via wifi, Latersssssssssssss

One thought on “De Tarn en we hebben er zin in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *