Tarn 2 – de snepenhatch

Tarn update 2 / 24-07-09 (uurtje in de avond)
Een korte maar gedenkwaardige update. Vanavond ff met z’n 3tjes weer de tarn die langs onze camping stroomt opgezocht. Nu de andere kant op ten opzichte van vanmiddag, oftewel richting de gorges stroomafwaarts. Dit keer met de droge vlieg en het was raak. Temidden van een enorme hatch (jasje met lange mouwen en waadbroek was nu wel prettig – de kraag tot aan de oren omhoog) en vangen maar. Die een na de andere sneep pakte m’n droge vlieg. Mirjam heeft snel ff wat fotootjes gemaakt, geen vis dit keer, stond te ver weg. Maar olala dat was genieten aan m’n 3tje. Sterke vis! twas wel ff zoeken naar de juiste droge vlieg. Een simpele dun met een geel body op haak 10 deed het, grote vliegen dus! De tarn geeft meer en meer prijs en dat is zeker in het positieve, kortom het was een heerlijk uurtje zwiepen… Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *