Oostvoorne: Feli Stef!

Zojuist bericht in de mail van Stef uit België. (Stef heeft onlangs verschillende vliegen bij Dyckers aangeschaft, waaronder het ovm pakket)

“Om 06.30u arriveren we aan het Oostvoornse Meer, afslag Baardmannetje! De ochtend is nog jong en er is geen enkele andere visser te bespeuren. Ik probeer een paar uur met de droge vlieg en krijg zowaar 2 aanbeten, of iets wat daar op lijkt. Eén aanslag is helemaal mis en de tweede vis (redelijk formaat!!) lost na enkele acrobatische sprongen. Daarna is er niks meer te zien. Dan maar overschakelen op een zonkertje met een zinkende lijn en vissen aan de buitenkant van de dammetjes. Bij ‘Baardmannetje’ 2 vissen gevangen: een beekridder en een mooie, oude, zwarte en magere regenboog! Na de middag ben ik verhuisd naar het strandje aan de overkant van het ovm. Lekkere picknick samen met het vrouwtje en 1 aanbeet gehad maar deze kleine regenboog verspeeld. ‘s Avonds nog enkele uurtjes geprobeerd bij het Baardmannetje. Met de droge vlieg heb ik niks meer gezien. Nog enkele worpen met een streamertje leverden nog twee aanbeten op en evenveel missers!!! Jammer!!! Zwarte onweerswolken komen dan vanaf de zee opzetten. Het weerlicht aan alle kanten. Wij kijken ernaar maar zitten lekker binnen te genieten van een heerlijk etentje in het ‘Wapen van Marion’. Wat wil een mens nog meer!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *