Een lachende Sjoerd.

Zo de eerste uurtjes aan de ijssel in 2009 zitten erop. Geattendeerd door Sjoerd via een posting op een van de fora gisteren, ging ik vanmiddag richting ijssel. En ja hoor wie stond daar op het stekkie waar ik al vanaf m’n prille jeugd vele jaren terug kom, juistem Sjoerd. Heerlijk hebben we samen enkele uurtjes gestaan en alhoewel het vliegvissen niet echt wild was, vanwege de vele scheepvaart, was het een goed wederzien tussen elkaar. Al vele jaren komen we elkaar tegen aan de waterkant met vaak een zelfde insteek wat betreft het vliegvissen, dus de gesprekken gingen al snel over het vliegvissen op karper, snoekbaars aan de iessel, het zeeforelvissen in Denemarken en last but not least de wens van Sjoerd om richting de tropen te gaan. Wie weet komt het er ooit nog van om samen iets te organiseren, maar voor nu was het gezellig, gezellig zoals vliegvissen hoort te zijn. Die IJssel wat een prachtrivier is ze toch….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *