Op bezoek bij VV Vislust te Almelo

Wat een gezellige club, de Vislust in Almelo! Op uitnodiging van het vliegvisdeel van deze grote vereniging hebben we gisteravond een binddemonstratie gegeven van wat voor soorten vliegen je met EP producten (fibers, sliky fibers, etc.) kunt binden. Tevens kwamen er natuurlijk zaken aan bod als het vliegvissen op zeeforel, karper, zeebaars, snoek enzovoorts en die vliegen die we daarvoor gebruiken. Het was een supergezellige drukbezochte avond (bijna alle 20 leden van deze club waren aanwezig, waarvoor dank!) die lekker lang doorging tot tegen de kleine uurtjes. Het gezelschap van deze vliegvisclub is zeer verscheidend van 16 t/m 80 jaar en het enthousiasme was bij iedereen merkbaar. Kortom een genot om het e.e.a. uit te leggen. Namens Dyckers willen we de club bedanken voor de interesse, de drankjes en de hartelijke ontvangst en dan met name Erik die ons uitgenodigd heeft en klaar stond wanneer we het vroegen. Uiteraard ook dank naar alle andere leden van jong tot oud!

Ps. Mocht je ook interesse hebben in een dergelijke bindavond voor je vereniging, dan kan er natuurlijk altijd contact (info@dyckers.com) met ons worden opgenomen betreffende de mogelijkheden.

One thought on “Op bezoek bij VV Vislust te Almelo

 1. Erik Hakkert says:

  Edwin,
  Namens de vliegvissers van Vislust Almelo nogmaals hartelijk bedankt. Het was een leerzame avond met voor elk wat wils. En alles in een ontspannen sfeer.

  Ik kan andere vliegvisclubs alleen maar aanraden om te doen wat wij al hebben gedaan: Edwin bellen!

  groeten,
  Erik Hakkert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *