Trrrring…euh koikarpers?

Trrring, daar ging de telefoon, Bert aan de andere kant. Of wij ff een pakketje met karpervliegen kunnen samenstellen. Het is prachtig weer vandaag en Bert wilde nu toch zijn eerste karper vangen. Hij wist ons te vertellen dat hij het al meerdere malen had geprobeerd, maar dat het tot nu toe nog niet gelukt was. Enne of hij het pakketje vanmiddag nog kon ophalen…eeuuh ja nou het is knetterdruk hier en ik ben nog met nieuwe vliegen bezig voor de shop m.b.t. karper aan de hand van wat testen die we de afgelopen tijd hebben gedaan. Ja die wil ik zegt Bert, nou eeuh vooruut danmaar en we slaan aan het binden. Om 16.00 uur geef ik hem een pakket mee met 4 maisbolletjes, 4 broodbollen, enkele hondenbrokkenimitaties en wat Suan worms en nu vangen he!

Vanmorgen kregen we een mail, het is gelukt! 
Geweldige vissen Bert, echt top en niet 1 maar 2 kois, aan de broodbol, gefeliciteerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *