Toch nog even op pad…

Het was druk vandaag, veel bezigheden maar vliegvissen zat er niet in, gadver.. Rond 16.00 uur krijg ik echt de kriebels, het werk is gedaan en ik moet er nog even tussen uit. Rond 16.30 vertrek ik dan eindelijk, snel de 7lat in de auto, enkele streamers mee waaronder de nieuwe EP 69 ’20 en op naar een van mijn favoriete wateren. Het ijs is nog maar net weg en het water is lekker dik, dit ruikt naar vis. Ik heb nog pakweg anderhalf uur, dus met ongeduld maak ik de hengel klaar die nog in Oostvoorne stand stond. Hop de EP 69 eran en gaan, strip, strip, verrek wat gaat ze weer prachtig door het water, ff wachten een kleine duikeling en dan weer strip, maar dan, bij de eerste worp, uit het niets een schim, krijg nou wat dit gaat goed zo, hangen! Een korte dril volgt, een fotootje en dan mag de snoek weer terug. Om een lang verhaal kort te maken, de snoek is los en niet zo’n klein beetje ook. In anderhalf uur tijd krijg ik 4 aanbeten, waarvan ik er 3 weet te verzilveren. Niet echt grote snoeken, allen ongeveer hetzelfde formaat, maar wat voelt het goed als ik weer terug in de auto zit, toch fijn er nog even op uit geweest te zijn. Morgen weer zo druk, maar wie weet kan ik nog een uurtje vrijmaken. Dus voor diegene die nog wil gaan snoeken de komende tijd, gewoon gaan want ze zijn los!!

One thought on “Toch nog even op pad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *