Carpflybox 2009

Zo langzamerhand duiken we de mooie tijden tegemoet en een van de vissoorten die we gaan zoeken met de vliegenlat is de almighty karper. Want wat is het heerlijk om zo’n bullebak aan de 7 lat te hebben en wat hebben we de afgelopen jaren al veel plezier beleefd aan deze visserij. Enfin vorig jaar zaten me wat spooky karpers (enkele van boven de meter!!) dwars, die niks van de carpbollen, damsel en wiervliegen moesten hebben. Vandaar dat we nu bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe vliegen voor deze krachtpatsers. Hierbij alvast enkele nieuwe vliegen, waaronder de EP Crayfish Brown en de San Juan Worm Red & Brown (wormimmitaties). Tevens zijn we bezig met vlokreeften, slakken en aanverwante, maar dit komt later…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *