Nog eventjes en dan, roofbleitijd!

Nog eventjes en dan…juistem begint de roofblei zich weer te laten zien, achter prooivis aan en dan door ons voornamelijk bevissend in de prachtige rivier de ijssel. Zo langzamerhand zijn we weer gestart met het vullen van de dozen, waaronder deze vliegendoos met favoriete roofbleivliegen in de lengte van 4,5 cm t/m 7,5, onverzwaard en verzwaard en in natuurlijke kleuren en felle kleuren. Binnenkort kun je enkele van deze vliegen terug vinden in onze shop, alhoewel….probeer het zelf eens dat binden, machtig mooi, een goede haak, 3D ogen, enrico puglisi fibers, 3D fibers, silky fibers of silky fibers 3D, keuze genoeg! En er is zojuist een flinke doos gearriveerd met heeeeel veeeeel kleuren fibers van Enrico Puglisi, perfect voor de kleuren die de prooivis, garnaal of andere imitatie heeft in jouw gebied. Binnenkort dus meer, nu nog ff dromen over roofbleien van 80 cm of meer, want ze komen er aan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *