Summerpikes, a different game.

Summerpikes, a different game.
Want wat is het soms zoeken naar die zomersnoeken. Meters maken, zeker niet de aantallen die we in de winter gewend zijn, maar dan uit het niets toch een geweldig zomeravondje met 4 stuks, springende snoeken die alle kanten op knallen. Dat bellyboten zomersavonds mag ik sowieso graag doen, na het werk, na de kids op bed gedaan te hebben er nog even tussen uit. Kop leeg en dobberen maar. In een groene oase van rust. Zeker niet gemakkelijk. vaak gewoon 1 visje of soms niks, maar soms knalharde actie, zo verslavend. De een gaat even hardlopen en natuurlijk het vliegvissen is niet echt een sport, maar de beweging, zeker vanuit de bellyboot is er wel. Ik ga dus bellyboten en ik raad je aan, gewoon doen!

Geen tijd. En als die er is lekker vissen. Ik mag het zo graag doen. Alleen daardoor ontbreekt nog wel eens de tijd om op de blog wat te plaatsen. Nu al weer zo’n 3 maanden geleden, de laatste posting. Een sorry is op zn plaats, ik zal trachten te blijven schrijven. En anders kom gezellig langs in mn sjoppie, beetje kletsen en ik zal er zeker te binden zijn.

Enfin afgelopen maand dus verscheiden keren op stap geweest achter de snoek aan. Vaak een paar uurtjes in de avond, soms overdag. Vaak alleen soms met maten. Zo ook met Dirk, die een mietersmooie zomerbak wist te vangen aan – what else – the black one.

Maar dit soort platen zijn toch ook geweldig. Hollandser kan niet, zo mooi. Enne ik moet zeggen naast de Black One, die The White One het ook wel. Ik switch niet zoveel, dat weten de meesten onderhand wel, maar op een of andere manier mag ik zomers ook graag een witte eraan knuppen.

En dan toch nog even terug naar dit prachtexemplaar van maat Arnold aan de Loop Q 9ft #9, een geweldige stok en een prachtvis, nog van van het voorjaar, maar wat was ze mooi. De moeite waard om nog even te plaatsen hier, want dit zijn de vissen waar we naar op zoek zijn enne yup die zwarte hangt er weer in. Ik zou zeggen, genieten daar en blijf vissuuuuuuuh, tis zo mooi spelletje! Gr. Edwin

Ps. Deze van Boy mocht er ook zijn, Met de Loop aan de eeeuh the black one dus.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *