Vis TV Zwolle & Vis TV Maasvlakte Zeebaars

Bij 2 afleveringen van Vis TV van het seizoen 2018 heeft Sportvisserij Nederland mij gevraagd om te gidsen. Beide uitzendingen zijn onlangs op rtl 7 uitgezonden (zondagochtend 9.30) en mocht je ze nog niet gezien hebben, zeker de moeite waard om ze te gaan bekijken. Ik heb getracht het vliegvissen op karper en zeebaars Marco te begeleiden en dat is eeeeuh best wel aardig gelukt… Marco kan natuurlijk al zeker wel met de vliegenlat overweg, toch zal de oplettende kijker de vliegenhengels die hij gebruikt wel bekend voorkomen.

Zowel de aflevering waar Vis TV met Marco en Ed Zwolle (streetfishing in de Zwolse stadsgrachten en graskarper) bezoekt, als de aflevering waar Vis TV de maasvlakte bezoekt (zeebaars natuurlijk!) loop ik achter de schermen mee. Het was super om onderdeel van het team te zijn geweest en de uitzendingen zijn zeker geslaagd.

Vis TV Zwolle: https://www.tangrammedia-vistv.nl/film.php?id=440

 

Vis TV Maasvlakte: https://www.tangrammedia-vistv.nl/film.php?id=450

Veel plezier met het kijken!

Groet, Edwin Kerssies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *