De Loop Q series, wat een geweldige stokken zijn het toch.

De Loop Q series, wat een geweldige stokken zijn het toch. En dat werd eens temeer duidelijk tijdens het onlangs gehouden predator weekend bij John en Ab. Naast dat we de laatste maanden aan de nodige klanten aftma 9 en 10 Loop Q rods hebben verkocht (met zeer positieve feedback) werd er tijdens het weekend door verschillende gasten ook met de Loop Q 9ft #8 gevist. En wat wil het geval, zowel de twee grootste snoeken als een aantal mooie baarzen werden gevangen aan deze prachtstokken. Ik kan er veel over vertellen, daar de q series deels uit mijn “koker” komen. Ben er zeker trots op. Namens Loop vele hengels met dito acties getest en voor de zwaardere Q series zijn het de latten geworden die we als beste eruit vonden komen. De #9 als perfecte allround snoekstok voor het grote water, maar ook vanaf de kant. Tevens goed inzetbaar voor o.a. zeebaars. De #8 voor het vliegvissen vanaf de kant op snoek, zeebaarzen, maar ook bijvoorbeeld baarzen, snoekbaarzen en aanverwante. Maar vergis je niet deze stok bevat een prachtige body, echter met het bij Loop altijd aanwezige vis en fungehalte, krom staan ze, geen rechte pook aub. En dan de 10, voor het echte grootwaterwerk. Of tarpon, jacks, etc.

Maar er zijn filmpjes gemaakt van de dril van Johan, een van de toffe Belgische deelnemers die een snoek van 110 wist te vangen aan zijn Loop Q 9ft #8 (dank Jan en Kim) en daarnaast nog wat plaatjes van de 118 snoek van Michel die deze ook tijdens het baarzen met zijn Loop Q 9ft #8 wist te vangen. Oordeel zelf, ziet en geniet! Gr. Edwin (prijzen van de q rods – tussen de euro 215.00 en 259.00 euro – uiteraard levenslange garantie!)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *