Vliegvissen op baars, het is los!

Zoals eerder aangekondigd, als je ze vindt, dan gaat het los. Op de rivier, de kolken, de meren, zoek, ook vanaf de kant en het kan helemaal los gaan met sessies in dikke dubbele cijfers. Als je dan ook de grotere nog weet te vinden, dan is het helemaal dikke fun. Het baarsvirus heeft me weer gegrepen en daar gaan we zeker meer tijd in steken. Nu al verscheiden mooie vissen in de 40, zelfs 1 eind 40, op naar de 50! En wat zijn deze sterk aan de 6. Mn favoriete uitrusting. Tezamen met een di7 zinklijn (vanaf de kant di5 of di3 is ook prettig) en natuurlijk een ep streamertje van rond de 8cm. Wel op vrij grote haken, Gamakatsu sc15 size 1/0 en 2/0 die verreweg het beste haken in de soms zachte bekken van de grote vissen. Zorg ook voor een goed makkelijk te hanteren net ( ik gebruik de McLean) want dat scheelt vis.

Heel veel succes met de zoektocht en voor vragen, mail of contact me gerust!
Groet, Edwin Kerssies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *