Zeebaars, VisTV, vol weekend en meer.

Overweldigend. Dyckers SeaBass Weekend 2017, maar het is vol. 30 aanmeldingen nu. We doen ons best om nog wat extra plekken te creëren, maar de volgende aanmeldingen komen op een reservelijst. Nu is het zo dat er vaak wel 1 of 2 afvallen, dus dat komt meestal wel goed. Maar wat is het hard gegaan, een internationaal gezelschap, gaaf, in nog geen 2 dagen volgeboekt, dank allen! We hebben er zin in!

Daarnaast zitten we natuurlijk niet stil en knallen door. Onlangs weer eens met Marco Kraal en Ed Stoop op stap, ditmaal achter de zeebaars aan. Dat was een vroege want om half 6 moest ik op de vlakte zijn. Maar het was het wederom meer dan waard en het is gelukt, kortom de uitzending staat. Wanneer deze prachtige uitzending exact op tv komt is niet bekend, maar in ieder geval in het voorjaar van 2018. Ik ben erg benieuwd!

Last but not least het zeebaarzen bij ons. Alhoewel het momenteel op de maasvlakte taai is (en er op de scheldes wel leuk wordt gevangen, we zijn dan ook erg benieuwd hoe dit gedurende het weekend zal verlopen) pakken we nog wel onze visjes mee. Knalharde beuken op de di3 en intermediate lijnen in de mooiste periode die komen gaat, kogelronde en zeer sterke baarzen. Kortom als je kan gaan en succes! Gr. Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *