En weer een nieuw PR, vliegvissen op zeebaars.

Vanwege drukte weinig kunnen posten de laatste maand, maar dat wil niet zeggen dat er niks gebeurd. Dus hierbij even wat updates, want wat was dit een heerlijke sessie samen met maatje Brian. Tussen de kids door konden we samen wat tijd vrij maken op de zaterdagavond en zondagmorgen, dus weet je wat, we pakken de kar en gaan gewoon daar in slapen. Geen tijd om nog wat te regelen dus dan maar zo.

Het heeft zeker wat zo wakker worden ergens op de MV. Kop koffie erbij en nog een paar uurtjes gaan. En de sessie was er weer zo een die onvergetelijk was met een nieuw PR voor Brian, 76 cm. Een prachtbak. En niet alleen deze zeebaars maakte het tot een super uitstapje, maar met een prachtige avond, de nodige zeebaarzen van rond de 50 en 60 cm, een biertje als afsluiting en een toch best wel goede nacht in de auto is dit zeker voor herhaling vatbaar.

Oja uiteraard deden de eptjes weer hun werk tezamen met afwisselend de airflo ridge striper fast intermediate en de sixth sense di3 lijn aan de 8, 9 en 10lat. Wat een geweldige verslavende visserij is het toch. Gr. Edwin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *