Zeebaars met de vlieg, het gaat lekker.

Ook de zeebaars, toch wel al jaren onze favoriete zomervis, die knalharde aanbeten op de 8, 9 en soms 10 zijn er weer. Heeeeeeerlijk.

Maatje Brian heeft al een aantal prachtsessies achter de rug en zelf mag ik ook niet klagen, echter nog niet echt vaak geweest vanwege de drukte. Ach het echte werk moet nog beginnen en we kunnen sowieso nog door tot oktober, soms zelfs eind november. Van klanten krijgen we vanuit alle hoeken nu goede berichten, de waddeneilanden, langs de Noord Hollandse kusten, de maasvlakte en ook de scheldes, overal wordt er nu zeebaars op de vlieg gevangen. Super.

Hier zijn we druk bezig met vliegen binden voor de vele klanten en de voorraden op peil aan het houden zoals op de foto van de “zeebaarstafel” te zien is. De populaire gamakatsu 50m 100% fluorocarbon 20lb 40/00 is in vele rollen op voorraad voor een goede prijs (geloof me 50m fluorocarbon van onder de 10 euro is echt geen 100% fluorocarbon) van 19.95 euro en welke ook zeer geschikt is voor leader materiaal voor snoeken of onderlijnen tijdens het snoekbaarzen, de f314, sc15 en sl12s haken, ep fibers, h2o fibers en de airflo lijnen, thats all. Fast intermediate en di3, striper, sixth sense en sniper 40+ en voor meer info kun je me natuurlijk altijd contacten. Vangze. Edwin Kerssies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *