Zeebaars, PR zeebaars en zeebaarsweekend 2016

Tijd, druk bezig tijd te vinden voor alle zaken na de vakantie. De voorbereidingen voor het zeebaarsweekend zijn gestart welke op 16, 17 en 18 september zal gaan plaatsvinden. Voor de opzet kijk in het menu van de site bij 2015. Er hebben zich al 20 gasten aangemeld en zoals ieder jaar zullen we rond de 35 gasten kunnen huisvesten. Mocht je erbij willen zijn, stuur ons dan aub zo spoedig mogelijk een bericht, zodat je op de lijst komt. De officiële aankondiging / aanmelding van het weekend zal een dezer dagen opgestart worden.

Dan het zeebaarzen. Dat gaat lekker. Dat wil zeggen vooral in kwaliteit, want pr’s worden momenteel gebroken. Eergister nog door een van de Belgische deelnemers van het weekend (gefeliciteerd Jan!) een paar weken terug door Brian met eindelijk zijn langverwachte 70plusser, 73 cm om precies te zijn (later meer) en voor de vakantie mocht ik in 1 sessie zelfs 2 keer m’n PR verbeteren. Wat een brute kracht en prachtvissen zijn het toch. Eerst na 3 jaar een verbetering van 2 cm naar 76cm. En een uur later volgde een donker zilveren prachtbak van 78cm. Nog steeds vol ongeloof kijk ik er naar. Dan komt toch die langverwachte 80cm dichtbij. Hierbij wat plaatjes bij de praatjes en tot snel! Zeebaarze.
Gr. Edwin

seabass_26july16_76

seabass_26july16_78

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *