Vakantie tijden aanpassing plus klein beetje zeebaarsweekend

In verband met vakantie is de winkel gesloten op 11, 12 en 13 augustus!

Van 1 t/m 17 augustus worden de bestellingen via de webshop iets vertraagd geleverd, maar er zal wel verzonden worden. Ook zullen we bij een goede wifi verbinding trachten de email, apps en sms berichten zo snel mogelijk te beantwoorden.

En dan nog het zeebaarsweekend welke weer in september gaat plaatsvinden. (hoogstwaarschijnlijk 16,17 en 18 september) We krijgen hier al de nodige vragen over en de opzet zal ongeveer gelijk zijn als voorgaande jaren met hier en daar een kleine aanpassing. Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een email, dan kom je in ieder geval op de lijst. Nadere info volgt na de vakantie.

Laters, Edwin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *