Asp time!

De laatste weken was ik al regelmatig in de avond uurtjes aan de ijssel te vinden, kijken of ze al gespot konden worden. Michel bracht me op de hoogte een tijdje terug en na de 4de scouting vond ik ze. Eerst even een avond zelf erop uit, uit het niets kwamen ze opzetten, wat een geweld. Kort van duur maar dan is het ook echt knallen. Tis een apart spelletje met een klein streamertje, of poppertje, gericht proberen aan te werpen, soms met gigakolken erachter en flinke klappen erop. Nu zo’n 4 sessies verder en rond de 15 roofbleien kan ik zeggen dat ik er een nieuwe verslaving bij heb, wat mooi, wat mooi en wat kunnen ze m’n cross 8 !!! kromtrekken met soms goede runs en al meerdere malen meegemaakt zelfs flinke jumps. Er zitten dan ook echte bakken tussen. Kortom dit zal niet de laatste roofblei posting worden dit voorjaar, maar voor nu alvast wat plaatjes, wat is Nederland toch mooi! Gr. Edwin

roofblei2

roofblei3

roofblei4

roofblei5

roofblei6

roofblei7

roofblei8

One thought on “Asp time!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *