Artikel Rovers en productupdates shop

Te beginnen met de shop, die is weer flink aangevuld met H2O SF Blend, slinky fibers, uni threads en uni mono, 3d epoxy ogen van fish skull en de fish masks, stroft leaders, fluorocarbon en mono tippet, natuurlijk de 20lb gamakatsurollen die we gebruiken voor het zeebaarzen en snoeken, de spro fc leaders voor het snoeken, Gamakatsu en Daiichi haken, waaronder de SC15, de wormhooks, de x452 en de 2546 series. Alle zonkers, magnum en gewoon van Hareline zijn weer aangevuld, Marabou, deer hair Hareline dubbing en ice dub, cdc van Hareline, en nog veel meer van dit prachtbedrijf hangt weer vol in de shop. Hedron met de Flashabou, van alle soorten hangt weer net als de big fly fibre. Lead eyes, pseudo eyes aangevuld en eindelijk weer de McFlyFoam en beetindicators. Backing, lijnen, veeeel Patagonia kleding in de shop, dat u het even weet. En dan nog dit… want ik was toch wel trots toen ik afgelopen weekend de nieuwe Rovers binnenkreeg. Met uiteraard een zeebaars artikel. Voor de geïnteresseerden in de meeste boekhandels verkrijgbaar vanaf deze week…

rovers

One thought on “Artikel Rovers en productupdates shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *