Dyckers Belyboat Pike ’15 – het was super!

Vele newbies, een aantal gevorderden, het was niet makkelijk, maar met pakweg 20 snoeken, een aantal PR’s van deelnemers, de eerste snoekbelevenissen op het grote water, voor sommigen zelfs een van de eerste sessies in de bellyboat, een hoop gezelligheid en met velen de moeite genomen om ze de verschillende facetten op verschillende wateren van deze prachtvisserij te laten zien was de algemene reactie dat men er veel van geleerd heeft en dat was de insteek van de dag. Er kwamen de nodige vragen of er nog een dag komt, ja hoor we gaan lekker door.

Speciale dank gaat uit naar het team bestaande uit Denny, Otting, Kim, Mirjam, Vincent, en natuurlijk alle 29 deelnemers uit verschillende hoeken van het land inclusief Belgie en Polen. Zonder jullie was het niet gelukt om zon gelaagde dag neer te zetten, tot snel!
Meer foto’s op facebook: Dyckers FB
Gr. Edwin Kerssies

dyckersbbdag3

dyckersbbdag4

dyckersbbdag6

dyckersbbdag8

dyckersbbdag17

dyckersbbdag21

dyckersbbdag31

dyckersbbdag14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *