Opening Dyckers 25 april – programma – Casting Four – werpinstructie

En last but not least, The Kingfisher Casting Four. The Kingfisher Casting Four (KCF) is de werpcommissie van vliegvisvereniging “The Kingfisher” uit Kampen en bestaat uit vier (gecertificeerde) vliegvisinstructeurs. Met veel plezier en enthousiasme organiseren zij verschillende keren per jaar werp instructiedagen. Hierbij wordt op ieder niveau (beginnend tot gevorderd) instructie en aanwijzingen gegeven over werp- en vistechnieken bij vliegvissen.

Gedurende de open dag zullen er 3 EFFA gecertificeerde instructeurs aanwezig zijn om jullie de nodige werpinstructie te kunnen geven. Zowel bij de shop als op locatie en zowel enkelhandig als dubbelhandig.

Men kan werpen met de 2 Loop Cross 9ft #5 (med fast en fast action) outfits die Loop en Dyckers ter beschikking heeft gesteld aan de KFC en natuurlijk geven ze ook een demo met verschillende werptechnieken.

Ook zal er in de middag nog een dubbelhandige demo plaatsvinden aan de nabijgelegen rivier de IJssel (5km van de shop) door een van de KCF leden.

Morgen zullen we via de blog het complete programma nogmaals presenteren, om jullie een mooie ochtend / middag, of gehele dag te kunnen verzorgen. Er zijn dus binders, casters, gasten die uitleg geven over verschillende vistechnieken en een nieuw op te bouwen shoppie, met natuurlijk hengels, reels en lijnen van Loop, nieuw in ons assortiment en ons inziens goed aanvullend bij Loop; Orvis, met hengels, reels, hengelsets, prachtige waadpakken en schoenen!!, tippet materiaal, backing en nog meer. Natuurlijk zijn er TFO hengels, Airflo lijnen, er is Hatch, Geoff Anderson, Hooked, de nodige bindmaterialen van Puglisi, H2O, Hareline, Hedron, Veniard etc., Gamakatsu, Daiichi en wat Hanak haken, Airflo polyleaders, leader materiaal, Stroft leaders en tippetmateriaal, McLean netten, Eyelevel zonnebrillen, MacFishing bb’s en aanverwante enne voor de verre reizers, de ijssel en de randmeren liggen om de hoek, dus je kunt altijd nog ff vissen…nee de paaitijd van vreuger is niet meer wat het ooit is geweest, maar langzamerhand zullen er toch wel wat voorns en brasems actief zijn. U weet maar nooit!

Programma: Casting Four – werpinstructie, Sander van der Wal – Tropen & Ovm, Brian Elward – Zout, Pieter-Bas Broecks – reservoirs, Vincent Derks – rivieren, Thorsten Strueben – Loop Team member – zalm en zeeforel, Lesley Luijer – Bassexpress – zeebaars.

Locatie nieuwe Dyckers shop: Jan Boerswegje 3, 8091 PD Wezep (500 meter van de a28, makkelijk bereikbaar, afslag Wezep, richting Elburg na 500 meter bij een flauwe bocht rechtsaf en dan bevindt zich vrijwel direct aan de rechterkant het nieuwe pand)

Tijdstip Opening Dyckers 25 april: 10 uur t/m 17.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *