Dyckers infoavond zeebaars

Dyckers infoavond zeebaars – 10 april 2015 – vrijdagavond van 19.30 t/m 22.00 – prijs: 25 euro inclusief koffie, thee, koek, etc. – beperkte deelname – verplichte aanmelding – inschrijving via email: info@dyckers.com – locatie nieuwe shop Dyckers – Jan Boerswegje 3, 8091 PD Wezep (500 meter van de a28, makkelijk bereikbaar, vlakbij Zwolle, gratis parkeren).

De eerste in een reeks info avonden die we zullen gaan organiseren met verschillende gasten die je alle ins en outs kunnen vertellen over het vliegvissen op een vissoort of een locatie. We starten met zeebaars (en er zullen meerdere info avonden mbt zeebaars gedurende het seizoen volgen) onder het motto een goede voorbereiding is het halve werk. Naast zeebaars zullen we ook info avonden en workshops / praktijkdagen houden over onder andere het vliegvissen op snoek, karper, tropen, pelagic, het oostvoornse meer, de ronde bleek, de beken in aangrenzende landen zoals de Eifel en de Ardennen, etc.

Gedurende deze avond gaan we verder in op de te gebruiken materialen, wanneer en hoe, van hengels tot lijnen, de verschillende soorten vliegen en hoe te binden, locaties en stekken in Nederland en buitenland, op welke wijze waar te vissen, hoe om te gaan met getijdes en aanverwante. Dit alles zal geschieden op de nieuwe locatie van Dyckers, zie foto hieronder, waar we de beschikking hebben over een prachtige ruimte om deze avonden te organiseren. Tevens is de Dyckers shop hier gevestigd die binnenkort geopend zal worden en waar je natuurlijk tijdens deze avond ook producten kunt bekijken en eventueel aanschaffen.

Mocht je aan deze info avond deel willen nemen, bericht ons dan zo spoedig mogelijk via e-mail (info@dyckers.com) aangezien er vanwege de ruimte beperkte deelname mogelijk is. De prijs is 25 euro voor deze eerste infoavond en dat is natuurlijk inclusief koffie, thee en aanverwante.

De avond wordt verzorgd door Brian Elward en Edwin Kerssies, die gezamenlijk al vele jaren ervaring hebben mbt het vliegvissen op deze prachtige vissoort en enthousiast jullie op weg zullen helpen.

Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen.
Team Dyckers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *