Floris flikt ut…

Nog geen 5 maanden vliegvissend en dat dit… berichtje van Denny, met z’n maatje Floris. Droomsessie onlangs. Denny heeft Floris al wat maandjes op sleeptouw genomen en weet wat snoeken op dat grote water is. Al snel had Floris het werpen met z’n Professional #10 door en langzamerhand begonnen de afstanden te komen. Samen hebben ze al heel wat uurtjes dobberen erop zitten met vele mooie snoeken en onlangs had Floris dan z’n eerste meterdame te pakken.

Helaas was hij alleen en de foto vond hij niet erg mooi. Naast het heerlijke buiten zijn in de bb was het doel om toch nog een mooie meterdame op de foto te hebben voor de sluiting / paai. En het gaat snel met de zonnige lentedagen van afgelopen weekend. Toch wisten ze ze te vinden en wederom prachtige snoeken te vangen, waarbij deze van Floris er ditmaal uit sprong. Gewoonweg dikke klasse Floris, geniet ervan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *