Shopnews

Heel wat nieuws, zo is het pakket Gamakatsu verder uitgebreid met de SL12S haken in size 1/0 en 2/0 (zeebaars, tarpon, etc. ) naast de 4/0 en 6/0. De bekende SC15 haken, de worm 36 size 6/0 zijn weer leverbaar (snoek) de F314 haken verder uitgebreid met de maten 8 en 10, de F11 haken voor nimf en droge vliegen, de perfecte karperhaak voor de vliegenlat, de Gakamatsu G-Carp size 2, 4, 6 en 8, ze staan allemaal in de shop. Dan Fishpond met een lading prachtige nieuwe producten zoals hieronder op de foto te zien en allen leverbaar.

Ook van Loop hebben we veel nieuws. De Loop Cross S1 10ft #6 ligt op voorraad, wat een beest van een stok is dit. Prachtig voor zeeforel en het Oostvoornse meer. En natuurlijk hebben we vele cross hengels liggen en zullen we dit pakket op korte termijn uitbreiden met dubbelhandige hengels. Hetzelfde geldt voor de reels, lijnen, nieuwe jassen etc welke snel in de shop terug te vinden zullen zijn daarover later meer.

Hanak is aangevuld, naast de bekende haken nu tungsten beads en gold beads. Airflo en Stroft is weer volop leverbaar en de bindmaterialen, synthetisch en natuurlijk, weer verder aangevuld met o.a. Sybai. Enfin er komen nog wat pakketten aan, dus houd de site in de gaten voor nieuwtjes.

One thought on “Shopnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *