Just fun…

Men neme, een 5, 6, of 7 vliegenlat, een Airflo Sixth Sense di3, of di5 lijn, afhankelijk van hoe diep het water is waar je vist, je voelt zo lekker die aanbeten op dit bijna rekloze lijntje, een stripping basket, korte broek, surfschoentjes, een heuptasje met camera, vliegendoosje met streamers en wat tippetmateriaal in de vorm van 22/00 – 30/00 fc, een paar (ep) streamertjes van rond de 6 a 7 cm zodat je geen last hebt van de hele kleintjes en zoekt een water in de buurt met een goed bestand aan baars. Voorbeelden te over, zoals zandwinputten met prachtige dropoffs / taluds en kraakhelder water, rivierkolken, vaak is diep water belangrijk voor goede baarsmogelijkheden, helder diep water, met van die zandstrandjes waar je mooi in je korte broek overheen kunt lopen op zoek naar de taluds. Hele scholen baars kunnen er zitten, zo ook zo’n water bij me achter. Vaak loop ik er savonds even een uurtje heen. Heerlijke visserij, gewoon fun, 30 cm baarzen zijn mooie vissen die de cross al leuk kromtrekken, en heel af en toe komt er zo’n 40tigplusser langs, mooi, ook soms met de popper, nog mooier, echter het zinklijntje geeft veel betere resultaten. Soms komen ze met 10tallen achter je streamertje aan. Tot aan je voeten. Je schrikt je wezenloos. Net als de baarzen trouwens, want ze schieten weg. Gister ook weer zo’n uurtje, leuke aantallen gepakt, gewoon fun en zeer leuk om te doen, aanradertje!

One thought on “Just fun…

  1. Rudi Hendrix says:

    Mooi werk man! Bij jou achter? Heb je het dan over de Millingerplas? Kan me voorstellen dat je daar wel leuk kunt vangen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *