DSC ’13, hoofdsponsors LOOP & Hatch, nog even en dan gaat het los!

DSC ’13, oftewel Dyckers Seabass Competition 2013, nog even en dan gaat het los! Aankomend weekend is het zover en met 32 competitie deelnemers is het wederom groter dan voorgaande jaren. En niet voor niets. Met een prijzenpot van meer dan 1500 euro onder andere beschikbaar gesteld door de twee hoofdsponsors van dit evenement “LOOP” & “Hatch” & natuurlijk ons eigen shoppie “Dyckers” worden de messen geslepen.

Er is voorgevist, nieuwe stekken zijn gevonden, uitstekende vangstberichten gemeld, uiteraard met gesjopte foto’s, geen herkenning, sluipend door de maasvlakte hebben we enkelen zien gaan, daar een worpje, hier een worpje, snel onthaken, fotootje en releasen die prachtbaars, niemand die wat gezien heeft. Dat fotootje is het bewijs en zo snel als die sluiper kwam is die weer weg, op naar nieuwe stekken, nieuwe gronden. En telkens weer de release, want dat staat voorop bij dit evenement, Catch & Release. Nee het is geen maatstaf, ook wij houden van een visje. Maar bij dergelijke evenementen zo belangrijk.

We houden je op de hoogte!
Zo en nu weer druk verder met de voorbereidingen.
Tot horens, team Dyckers.

3 thoughts on “DSC ’13, hoofdsponsors LOOP & Hatch, nog even en dan gaat het los!

 1. menno says:

  Beste Mirjam, Edwin, Sander & Brian (en Abel), wat was het weer top! Zelfs met een dikke 0 op de teller, was het weer volop genieten. Complimenten voor de professionele voorbereiding en toewijding voor jullie gasten. Een extra ” Michelin-pluim” voor de Weber-wizards, super!
  Groet Menno

 2. Robbert Zalm says:

  Weer thuis. Tja wat zal ik zeggen. Het waren 2 fantastische dagen. Nogmaals allen bedankt. In het bijzonder Edwin Mirjam Brian en Sander en natuurlijk mijn vismaat Martin.

 3. Cornelis says:

  wow…weer super geregeld voor zo’n grote groep zeebaars fans. thnx. Edwin , Mirjam , Brian , Sander en alle medevissers. Roel heeft mij zelfs nog wat visjes laten vangen…
  Helaas gister bij het opruimen een nieuw PR…2 hengeltoppen breken binnen een minuut…

  grt. Cornelis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *