Holiday, “half closed”, french carp, bluefish, seabass & you never know…

Aanstaande donderdagnacht vertrekken we voor 2 weken met het gezin naar Zuid Frankrijk. En ondanks dat er op de camping een wificonnectie zit, zullen we niet in staat zijn om zoals gewoonlijk snel op email en aanverwante te reageren. Voor de duidelijkheid: van 20 juni t/m 6 juli is het NIET mogelijk om vliegen te leveren. Eventuele bestellingen van vliegen worden die week daarop geleverd. Wel zal Brian Elward in de tussentijd de zaak waarnemen en de bestellingen om de 5 dagen verwerken en opsturen. (dit zijn dus de bestellingen exclusief de vliegen, die worden dan eventueel later verzonden)
Daar waar mogelijk zal ik wel alle vragen per email beantwoorden! (maar daar kunnen dus wat dagen tussenzitten)

Enfin het wordt dus een gezinsvakantie en er zal niet al teveel gevist worden. Er zijn wel wat afspraken her en der gemaakt en voor 1 dag staat een boottrip middellandse zee op de planning. Hierover later de nodige info. Topgast die de boot heeft en zo op het eerste gezicht met goede ervaring. Maar dat gaan we dus zien en ervaren. En bij goede ervaringen zeker voor de geinteresseerden meer info verschaffen. Want het komende seizoen – wij zijn vroeg dit jaar – trekken er weer genoeg mensen richting het middellandse zee gebied tegen de spaanse grens. Daar waar wij dit jaar dus zitten: Canet en Roussillion.
Er is dus toch wel een beetje Tuna in mijn gedachten geslopen en er staat een uitgeruste set klaar. Naast tuna bestaat er een mogelijkheid tot albacores, bluefish en kleinere mahimahi, barra’s en de leerfish. Its all good… Naast de boottrip gaan we zien wat er verder nog valt te beleven en uiteraard bericht ik jullie daarover. Rest me nog te zeggen voor diegenen die ook snel op vakantie gaan, veel plezier en voor de (voorlopige) thuisblijvers, geniet van het lekkere weer en goede vangsten! Tot snel. Gr. Edwin Kerssies

Ps. her en der zijn er ook al de nodige aanvragen voor het zeebaarsweekend 2013. Helemaal exact weten we het nog niet, maar deze zal hoogstwaarschijnlijk het eerste of 2de weekend van september plaatsvinden.

4 thoughts on “Holiday, “half closed”, french carp, bluefish, seabass & you never know…

  1. Robbertzalm says:

    Hoi Edwin en Mirjam
    Heel veel vakantie plezier.
    @ Ik hoop op mooi succes op zee. Man wat zou dat machtig zijn
    @ Ik hoop op niet al te veel succes voor Edwin op zee. Dan wil ie de volgende dagen weer 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *