Shop update, Enrico Puglisi, Hareline en meer…

Gisteren 4 grote pakketten gearriveerd, druk nu dus. We zijn weer compleet wat betreft de materialen van Enrico Puglisi. Dus alle EP Fibers, EP 3D Fibers, Silky Fibers, Ultimate Fibers, Sparkle, 1 minute Epoxy, EP Plastic Eyes in alle maten (ook de 9mm pearl), de EP shrimp eyes, de brushes welke zeer geschikt zijn voor shrimps en crabs, EP Shrimp dub in alle kleuren, etc….tis er allemaal weer! Tevens zijn de producten van Hareline weer aangevuld, met o.a. de cautury, de grizzly tan marabou, zonkers, normale marabou, Daiichi haken, zowel in de kleinere maten als de populaire 2546 en x452 series. Dr. Slick materialen, indicators, popper foam, furry foam, vinyl rib, pseudo eyes, ice dub, hare’s dub, diamond briad, ach teveel om op te noemen, tis er weer allemaal!

Tevens de Sea Grip Tooth Proof Series weer aangevuld, left en right handed, voor het snoeken, maar ook het grove zoutwater, toch wel prettig zo’n handschoen. Scotty Bellyboat Fishfinder mounts zijn er weer. Net als alle andere bellyboatmaterialen. van TFO zijn weer de nodige hengels gearriveerd, waaronder de populaire BVK en TicrX series. Kortom de shop is weer in zijn geheel aangevuld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *