Woensdagochtend op de Ronde Bleek

Note: Marc had nog een tegoedbon van de Ronde Bleek ter beschikking gesteld door de Ronde Bleek & Dyckers, omdat Marc i.v.m. ziekte niet bij het Dyckers Bass Weekend 2012 aanwezig kon zijn. Gelukkig gaat het nu goed met Marc. En meneer is al weer druk ah vissen!

Hoi Edwin,
Van 8 tot 11 gevist op de Ronde Bleek op misschien wel de laatste mooie herfstdag. Het was weer lekker en dat op een cadeaubon! Dyckers en Ronde Bleek bedankt! Ik heb de Loop Cross #7 goed krom kunnen trekken op een hele vette en sterke regenboog van 55 cm. Trok de top paar keer het water in als hij onder het vlot dook. Gevangen hoog in het water op een fel blauw streamertje. Daarnaast nog een kleinere van ca. 45 cm gevangen op de grizzly tan. Ik had hem overigens gisteren ook al lekker krom kunnen trekken op een snoek van 77 cm uit de A2 sloot!

Hij gaat lekkerrr!
Vr. gr. Marc Deurloo

One thought on “Woensdagochtend op de Ronde Bleek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *