Update shop Loop, Enrico Puglisi, Airflo en meer…

Zojuist 3 flinke pakketten afgeleverd. Vele verschillende Airflo lijnen, waaronder de Sixth Sense series Di7 die we met veel succes inzetten op snoek. (7/8 en 8/9) En de Airflo Ridge Striper lijnen die ook zeer geschikt zijn esox, in de polder, langs vaarten, kanalen en meer. Vanwege de coating schuren ze veel minder snel dan de reguliere vliegvislijnen en dat is zeer handig tijdens het snoekvissen want die lijn die schuurt nog wel eens over de grond of door het gras als struinend.

Tevens hebben we de Enrico Puglisi producten weer flink aangevuld. Zo zijn er vele honderden EP Plastic Eyes afgeleverd in de maten 4.5, 6, 7.5, 9 en 13 mm en de kleuren Blue Pearl, White, Yellow Pearl, Red Pearl en White. Ook zijn de EP fibers, EP 3D Fibers, EP Ultimate Fibers, Silky Fibers, Brushes en aanverwante weer volop verkrijgbaar.

Last but not least is er weer een flinke lichting hengels van Loop binnengekomen, waaronder de succesvolle Cross S1 series (o.a. Flatsman #8, #10 en #12) De Opti series voor het zeeforellen en Ovm en uiteraard ook nog de nodige Loop lijnen, die ondertussen een vaste schare liefhebbers hebben. Kortom de shop is weer flink aangevuld! Goed weekend en tight lines!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *