Dyckers Bass Weekend & De Ronde Bleek

@ Fredric Coppens & Marc Deurloo.

Het weekend was dus wederom absoluut geslaagd en er komen nog de nodige foto’s van, maar nu eerst even dit. Voor het weekend hebben 2 deelnemers zich op het laatste moment moeten afmelden in verband met ziekte. Vervelende zaken daar we weten dat beide personen enorm veel zin in het weekend hadden, zeker gezien het feit dat ze vorig jaar er ook bij waren. We willen daarom Frederic Coppens uit Belgie en Marc Deurloo uit Nederland enigsinds in het zonnetje zetten. In samenspraak met Jan & Philip van De Ronde Bleek krijgen beide heren een tegoed bon van De Ronde Bleek ter waarde van 25 euro. Een tegoedbon zat al in de prijzenpot, maar een 2de hebben we na overleg met Jan van De Ronde Bleek geregeld. Absoluut top! En aangezien de visserij zo langzamerhand weer echt goed is te noemen op dit unieke water, zijn we er zeker van dat Frederic en Marc een leuke dag tegemoet gaan zien. Heren, we hopen dat dit het gemis een beetje goed maakt en sterkte toegewenst namens De Ronde Bleek & Team Dyckers!

6 thoughts on “Dyckers Bass Weekend & De Ronde Bleek

 1. Brian says:

  Ik kan uit eigen ervaring mededelen dat EP buzzers the shit zijn 🙂 en anders Philip, Vincent of Pieter Bas maar even vragen wat het nog meer goed doet en hoe je echt moet vissen. 🙂

 2. perr says:

  Ik stond al juichend op van mijn werkplek….ik las namelijk “kom naar het Dyckers Ronde Bleek Weekend”ik was al aan het inpakken….maar helaas, verkeerd gelezen……

 3. Marc says:

  Edwin, Jan, Philip,
  helemaal top. Wat een leuke verrassing! Wordt een mooie gelegenheid om ook mijn nieuwe LOOP Cross S1 #7 9.6 ft eens goed uit te testen! Je moet jezelf vanuit je ziekbed wel een beetje blijven kietelen natuurlijk.
  Hartelijke groet,
  Marc

 4. frederic says:

  Inderdaad, wat een verrassing!
  Dit had ik helemaal niet verwacht.
  Dankuwel aan het hele Dyckers- en Ronde Bleek team.
  Tight lines, Frederic

 5. Arubaman says:

  Heren,
  erg veel plezier op de Ronde Bleek. Het is een rechthoekig meer, maar dat ronde slaat dan ook op de omvang van het buikje van de vissen die er op de Bleek zitten.
  Hopelijk heel veel drill-genot en die Cross zal daar zeker niet misstaan!
  Ciao, Sander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *