Verslaafd, dat zijn we…

En afgelopen dinsdag moesten Brian en ik er dus weer even tussenuit. Helaas zaten de weer en “containerschepengoden” ons niet mee en was het veel bruine soep in het havengebied van de maasvlakte, maar he, ook dat hoort erbij en de dag was zeker de moeite waard. Allebeide maar 1 baars dit keer en ik heb toch nog een zeeforelletje gemist, die echt aan het fourageren zijn. Mooi op tijd thuis voor het eten met m’n familie en toch heerlijk gevist. Last but not least de zeebaars mag er zeker zijn. Duidelijk net van zee om nog ff wat weken vol te vreten op de maasvlakte, alvorens de grote trek naar de paaigebieden.

Zeebaarzen, we hebben nog pakweg 5-8 weken en dan zullen de meeste baarzen vertrokken zijn, dus als je van plan bent om te gaan….bikkelen en gaan! Gr. Edwin

One thought on “Verslaafd, dat zijn we…

  1. Gökhan Karakus says:

    Het is zeker verslavend! En een andere dimensie om op zee een sterke vis als de zeebaars te haken en te landen op een vliegvishengel!
    Afgelopen zondag mijn eerste gevangen op de Oosterschelde! En gelijk een beste van respectievelijk 52 cm!
    Wat een snoeiharde aanbeet! Boem! ZZzzzzZZZZzzz…!!! En wat een zenuwslopende dril! En dat op een 8!
    Met dank aan de EP grijs/wit middenstuk wit EP sparkle en een rood kontje (kieuwen?), deze was op een daichi 2546 saltwaterhook maat 1/0. de hele visimitatie een centimeter of 10, 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *