Update shop, Shilton, Loop, Airflo, Stroft, Hareline, Bug Bond en meer.

Tijdens onze vakantie zijn er weer de nodige pakketten vol met nieuwe producten en aanvullingen op bestaande (uitverkochte) producten gearriveerd. Dit weekend en de komende dagen zullen de aanvullingen op de shop plaatsvinden. Er zijn weer de nodige reels van Shilton gearriveerd, waardoor de voorraadpositie nu echt de moeite waard is. Ook zijn er twee flinke pakketten Loop spullen binnen, waaronder de succesvolle Cross S1 serie flyrods, de Opti reels, verschillende lijnen, de perfecte Loop mono leaders en meer. Van Airflo hebben we weer een aanvulling op de tropenvliegenlijnen (Bonefish / Tarpon Ridge) en natuurlijk een flinke voorraad Sixth Sinse Di3 en Di5 7/8 lijnen voor komende Dyckers Bass Weekend 2012. Van Stroft hebben we nu ook de nodige fluorcarbon – die zeer goed geprijsd is!!! – binnen in o.a. 40/00, 50/00 en 60/00 diktes voor de tropen, maar de 40/00 is zeer geschikt voor het zeebaarzen. Dus deelnemers, er is weer fc van 40/00 op voorraad en die nemen we natuurlijk mee naar het weekend, waar het aldaar gekocht kan worden. De Bug Bond is weer aangevuld. De HMH vices zijn ook weer verkrijgbaar. McFlyFoam en Football strike indicators Medium staan weer in de shop voor het vliegvissen op karper. De DNA Holofusion is weer aangevuld waaronder white. Vele zakken EP Fibers zijn weer binnen. Zap gel en Zap A Gap is aangevuld. Uni Mono heule veule! En ach zo nog de nodige zaken, kortom we zijn weer goed op voorraad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *