Dyckers Bass Weekend, hoe staat het ervoor?

Zo weer terug van een heerlijk weekje weg met het gezin in Zeeland. Helaas weinig kunnen vissen, maar toch nog wat afsraken kunnen maken om er een paar uurtjes op uit te kunnen gaan. Super gevist met m’n oude maat Gerhard in de Oosterschelde (die daar ook op vakantie was) en ondanks de barre slechte berichten van o.a. aanwezige spinvissers die al een lange periode nauwelijks baars konden pakken, enkele zeebaarsjes gevangen, niet zo groot, maar zeker leuk. Op de laatste avond voor vertrek nog even 1,5 uur gestaan met local Andre Roubal, wederom een gezellig en vol babbels zijnde avondje met notabene nog 2 bruinvissen die op pakweg 15 meter voor ons door het water gingen, mooi gezicht. En tussentijds een hele vroege ochtend met Brian afgesproken op de maasvlakte, 2,5 uurtjes vissen, toch drie baarzen, waarvan 1 mooie. Later in de week ben ik nog eens 2 uurtjes in de vroege ochtend geweest en ja hoor wederom 3 baarzen weten te vangen. Maasvlakte Rules! (Oosterschelde is ook mooi trouwens…) Ze zitten er dus het weekend kan los! We zijn druk bezig met de voorbereidingen. En met 20 deelnemers die allen een heel weekend erbij zijn en natuurlijk meedoen met de wedstrijd mogen we al spreken van een succes! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus mocht je er nog bij willen zijn meld je dan snel aan! Laters, Edwin

Ps. de weersvooruitzichten zijn super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *