Dyckers Bass Weekend 2012

Gisteren samen met Brian op pad geweest voor Dyckers Bass Weekend 2012. Nieuwe stekken, bestaande stekken, nieuwe methodes en raggen maar. Her en der kwamen toch wel wat berichten dat het niet makkelijk was, zowel bij kantvissers als bootvissers. Desondanks hebben we een prachtige dag beleefd, veel nieuwe stekken ontdekt en bovenal gewoon goed gevangen. 10 zeebaarzen, waarvan de grootste 57cm, meer dan 15 finten, waarvan een flink aantal rond of boven de 40cm, makreel en een pieterman kwam kortstondig op het droge. De eerste testdag / zoektocht is dus geslaagd en zo zijn we langzamerhand met de voorbereidingen begonnen voor het Dyckers Bass Weekend 2012. Verdere invulling komt nog. Het zal iets anders zijn als vorig jaar, maar zeker niet minder interessant. Hierover later meer. Voor de geinteresseerden, zoals het er nu voor staat wordt het waarschijnlijk het weekend van 7, 8 en 9 september. We hopen op zeer korte termijn uitsluitsel te kunnen over het exacte programma, de data, de prijzen en aanverwante, zodat de inschrijvingen kunnen beginnen. Enfin jullie horen van ons, nu even wat plaatjes. Cheers, Edwin

EN DIT NOEMEN WE DUS EEN CROSS ACTIE!

11 thoughts on “Dyckers Bass Weekend 2012

 1. Perr says:

  Zul je net zien dat dit ‘t enige weekend in augustus/september is dat ik compleet bezet ben……..ach mannen, wat zal ik jullie missen…….Grmmmbllee…grummmbblleee…..

 2. Perr says:

  wat zijn jullie toch een Pro’s……nog met crabcocktail gegooid?????….fantastische vangsten…mooie platen.

 3. Sytse says:

  Hoi Edwin!

  Als het om het weekend van 7,8,9 sept gaat dan lijkt het me erg leuk mee te gaan. Kan dat? Wat kost dat? Ik ga na mijn Denemarken vakantie even naar de planning kijken of het allemaal lukt.

  Groeten!

  Sytse

 4. Yuki says:

  Hoi Edwin,

  Mooie vangsten hoor, damn! Danny en ik zijn zeker van de partij hoor. Vandaag trouwens twee bakken van karpers gelost, de eerste echte zware vissen. De ene rukte m’n 25 honderdste punt in een fractie van een seconde aan gort en de tweede had aan de lijnpunt te zien het bolletje tot in de kieuwen naar binnen gezogen, k..te zooi, maar komt goed!

  Gr. Yuki

 5. Toine says:

  Wat een verhaal , dat beloofd wat. 7,8,9 sept? Houd voor mij maar vast een plek vrij;-)
  Heb er nu al zin in!
  Gr Toine

 6. Martijn says:

  Gave foto’s! Ik had me er op verheugd om dit jaar mee te gaan. Helaas is dit het enige weekend dat ik al onder de pannen ben. Veel plezier alvast!
  Gr Martijn

 7. cornelis says:

  prachtig… moet hoog nodig de draad ook weer eens oppakken…. hele weekend gaat niet lukken. , maar probeer er zeker dit jaar bij te zijn…

  grt. Cornelis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *