Shilton Flyreels, pure quality from South Africa

Onlangs hebben we ons reel assortiment uitgebreid met het merk Shilton. En bij binnenkomst van het pakket waren we zeer onder de indruk. Prachtige reels met een perfect slipsysteem en ook nog machtig mooi verpakt. T’is niet voor niks dat ze een design award hiervoor gewonnen hebben… Een van de redenen waarom we deze reels hebben opgenomen in ons assortiment is vanwege de vraag van enkele klanten die helemaal gek zijn op het vliegvissen op tonijn. Nee geen kleine tonijntjes, maar de big ones. Standaardsnelheid 30km/u, eenmaal gehaakt snelheden bereikend tot 70 – 80km/u en daarmee horende tot de top 3 van de snelste vissen van de oceaan. Vele reels zijn er doorgebrand, ook gerenomineerde merken, maar de Shiltons (SL8 serie) behoren tot een van de favoriete reels voor deze visserij. Zeker qua prijs / kwaliteit verhouding. Daarnaast hebben de gasten van Flycastaway de reels tot cult status verheven met de meest waanzinnige reizen, waar de reels tot het toppunt getest worden… Binnenkort meer info (of check de shop – flyreels) voor nu is de eer aan flycastaway. Goed weekend! Edwin

St Brandon’s 2012 from FlyCastaway on Vimeo.

4 thoughts on “Shilton Flyreels, pure quality from South Africa

 1. Ruben Groenendijk says:

  Hoi Edwin,

  Super dat je deze geweldige reels hebt opgenomen. Ik heb de SL8, destijds gekocht voor mijn Cosmoledo trip en ben er zeer tevreden over. Ik denk aan zo’n mega arbor spool om de zelfde reel om te toveren tot de “Tarpon reel from hell” Wanneer je gaat bestellen graag even een mailtje…
  Groeten,

  Ruben

 2. Ronald Pop says:

  Ik ben het helemaal met Ruben eens! Topreels tegen een betaalbare prijs. Ik heb zelf de SL 7 als tarponreel en dit is een dijk van een reel. Kortom een toekomstig succesnummer!
  Ik ga er zeker nog één bijkopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *