En de snoek is zo los…

als het maar zijn kan. Prachtig alternatief in deze natte weken. Het water is hier kraakhelder en om de grote ep streamer door het water te zien gaan is een genot voor het oog. Zeker als er onder de waterplanten zo’n gevaarte naar de streamer schiet. Garantie voor een flinke dosis adrenaline en een mooi gevecht. Want sterk zijn ze nu, die snoeken, jumpers op en top en af en toe wat meters lijn nemend. Vandaag had ik zeer weinig tijd, maar dit maakte de korte uitstap meer dan gelaagd. Gr. Edwin

3 thoughts on “En de snoek is zo los…

  1. Brian Elward says:

    Ik heb wel heel veel zin weer om wat snoekwatertjes op te zoeken, aargh dilemma zeebaars of snoek. gelukkig is het niet zulk mooi weer dat de karpers ook los zijn. Maar wacht de rivier en roofblei ligt hier ook vlakbij. Maak me gek Ed!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *