6.7 pond…the story

Het mooiste cadeau voor m’n verjaardag, gegeven door m’n lieve schat Mirjam. Daar waar op Facebook al de nodige vragen opgingen, zeker na de een na mooiste cadeau voor m’n verjaardag (maar das een hele andere story die snel zal volgen, iets met 40) hebben we gisteren, op m’n 36ste verjaardag, exact de uitgerekende datum, een zoon gekregen. Sjors Kerssies.

Het is op dit moment erg hectisch, maar Sjors is gezond, slaapt en drinkt super. Onze dochter Merel is erg onder de indruk en vindt Sjors lief, zo schattig. Enfin alhoewel we erg ons best doen om alle bestellingen op tijd te versturen, kan het zo zijn dat ze enkele dagen later aankomen. Dit even als extra info.

Gr. Edwin Kerssies – Dyckers.com

Ps. Sjors is in de Isala Klinieken te Zwolle geboren op 11 juni 2012 om 23.34 uur. Want zulke gordijnen kiezen we echt zelf niet hoor.

20 thoughts on “6.7 pond…the story

 1. LESLEY says:

  Helemaal toppie!!!!!!!!!! Enorm van harte van ons 3tjes het staat bij ons ook nog vers in het geheugen het is echt een geweldige ervaring om mee te mogen maken. Veel geluk en blijdschap met jullie mooie zoon. Groetjes aan Mirjam en spreek je snel hoop ik. Gr. LESLEY tel 0622236369

 2. Yuki says:

  Af en toe valt de helft van m’n tekst weg, maar ik had al zo’n vermoeden, het werd zo stil qua vangsten;-) Nogmaals gefeliciteerd!

  Gr. Yuki

 3. Toine says:

  Hoi Mirjam , Edwin en natuurlijk Merel

  Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje.
  Rustig aan en lekker genieten van de tijd die komen gaat.

  Gr Toine

 4. henk says:

  Mirjam en Edwin.

  Das hét mooiste kadoo,wat je kan wensen.
  Veel geluk,gezondheid,en zekers,laten verwennen.komende tijd.
  Super.

  Groetjes Henk.

 5. Arubaman says:

  Jeetje, nog een jaar of 18 wachten dus…..
  Ik sponsor zijn rijbewijs als hij ome Arubaman mee naar Oostvoorne neemt (2x in de week!, mag papa Kerssies uiteraard ook mee)

  Kun je het al voorstellen? met Dyckers junior naar een tropische bestemming?

  Voor je het weet is het zover, voorlopig nog even genieten van het feit dat ie lief klein en schattig is. En hopen dat hij hetzelfde uitstraalt als Merel (en de ouders), want het lijkt wel of het per week een grotere eer wordt om de familie Kerssies te kennen!

 6. Rinus Hertogh says:

  Hoi Fam. Dyckers.

  Van Harte gefeliciteerd! Geniet er maar van.
  Je zou maar z’n verjaardagskado krijgen.
  Helemaal TOP.

  Groetjes
  Rinus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *