Voor het eerst op pad met…

Afgelopen week de A.Jensen Argon #2 en Danielsson Midge bij Dyckers opgehaald. Al een flinke tijd op zoek naar een aftma 2 en na even bij Edwin geworpen te hebben, was het snel duidelijk, dit is de combo, eindelijk! Vandaag moest deze maar eens getest worden. Samen met een vismaat naar een mooie stek gegaan. Bij de tweede worp was het al raak. Een beekforel trok de hengel in een diepe buiging en de reel houdt puntje 10/100 heel. Later op de dag volgden meerdere kopvoorns, serpelingen en forellen. Het resultaat: een superdag met een geslaagde hengel reel combinatie.
Gr. Bram

Note Dyckers: Prachtige forellen Bram (vooral die ene). Heerlijk zo aan de 2 en top dat de combi zo goed bevalt! Cheers, Edwin

One thought on “Voor het eerst op pad met…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *