Loop in da house!

Dat wil zeggen bijna… Het eerste grote pakket van Loop komt rond 16 maart deze kant op. Dat is het moment wanneer de Loop Cross S1 & Loop Cross S1 Flatsman rods worden uitgeleverd. En het gaat hard met deze absoluut vernieuwende vliegenhengels, want enkele series zijn voor deze lichting al compleet uitverkocht en kunnen pas weer in April geleverd worden. Uiteraard hebben we het nodige ingekocht.

Enfin Loop dus. De oplettende kijker had al gezien, dat we langzamerhand de producten van Loop toevoegen aan de webshop. Dyckers is dus een officeel dealer van Loop geworden. Na een aantal gesprekken met o.a. de directeur Christer Sjöberg en enkele leden van het team werd ons snel duidelijk dat de toekomstvisie van Loop past bij die van onze. Wij bestellen rechtstreeks bij Loop en hebben direct contact, zodat we er bovenop zitten en snelle leveringen kunnen garanderen. Enfin binnenkort meer info, maar voor nu nog even een testfilmpje van de Cross S1 Flatsman #10 dit keer, lekker hoor!
Cheers, Edwin

One thought on “Loop in da house!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *