Op pad met Het Visblad tv…(3)

En daar is ie dan, de film van Het Visblad tv (zie blogpostings hier en hier), vliegvissen op snoek. En ach buiten wat zenuwachtigheid en vuil op de kin, hehe, ben ik zeer tevreden met het resultaat. Die Robert is een geboren presentator, kunnen Ed en Marco nog wat van leren, enne die Sytse, de cameraman, die kan er ook wat van, klasse heren, toch wel een promotie voor het vliegvissen in Nederland lijkt me! Enfin veel kijkplezier en laat gerust je mening achter! Cheers, Edwin
Bronvermelding: www.hetvisblad.nl

10 thoughts on “Op pad met Het Visblad tv…(3)

  1. Bert Jans says:

    Was me nog helemaal niet opgevallen, dat vuil op je kin. Maar ik kijk het filmpje nog wel een paar keer terug. Haha.. Maar mooi werk! Mooie snoeken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *