NEW! EP Fibers SE & EP Ultra Brush 5′ Wide

NEW! EP Fibers SE & EP Ultra Brush 5″ Wide. Met de EP Ultra Brush 5″ wide maak je zeer snel streamertjes, zagertjes en aanverwante. De zeer lange brushes zijn uitermate geschikt om snel te binden. Even wikkelen om de haaksteel, et voila. De EP Fibers SE zijn prachtig voor vele verschillende vliegen van kleine streamertjes tot en met baitfish imitaties zoals hieronder. Je hebt zeer weinig nodig dus je kunt nog meer streamers uit een zak halen. Ik ben er zelf nu mee aan het testen en m’n eerste ervaringen zijn dat de EP Fibers SE geschikt is voor streamers van pakweg 5 t/m 13 cm. Het is net iets beweeglijker dan gewone fibers en bind prettig. Ook zijn ze geschikt voor totaal andere vliegen zoals de grizzly tan, die we altijd maakten met marabou, maar dus ook uitstekend met deze fibers gemaakt kunnen worden! Enfin hierbij de eerste testen, gr. Edwin

One thought on “NEW! EP Fibers SE & EP Ultra Brush 5′ Wide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *